srijeda, 17. veljače 2016.

Dve nedelje pre venčanja priznao mi je da me je prevario sa mojom najboljom drugaricom ...!


Dve nedelje pre venčanja priznao mi je da me je prevario sa mojom najboljom drugaricom, koja je trebala da bude kuma na našem venčanju. Od te novosti doživela sam infarkt i postala dijabetičar sa nepunih 26 godina. Dok sam bila u bolnici on je dolazio u posetu ali sam odbijala da ga vidim, ona se nije nijednom pojavila.


Kada sam izašla iz bolnice pozvao me je da pita kako sam i da li možemo da razgovaramo. Pristala sam, ni sama ne znam zašto. Osetila sam da se iskreno pokajao i da me i dalje voli. Cele noći sam razmišljala o našem razgovoru i pokušavala da dođem do najboljeg rešenja.Bilo je jasno kao dan, volela sam ga kao nikada u životu i dala sam mu drugu šansu.


Da to nisam uradila ceo život bih se kajala što sam poslušala pamet, a ne svoje srce. Posle godinu dana venčali smo se, ovog puta je to bilo skromno venčanje u krugu porodice i prijatelja. Preselili smo se u drugi grad, on je našao posao, a ja sedim kući i čuvam naše blizance. Ne kajem se što sam pogazila svoj ponos, isplatilo se.

0 komentari