utorak, 9. veljače 2016.

MENI NAJBOLJA PITA SA SIROM I JOGURTOM, NE MOGU VAM OPISATI KOLIKO ME ODUŠEVILA


Pleh prekriti sa 2 kore, tako da prelaze rubove pleha. Zatim staviti trećinu fila. Zatim staviti 2 kore, koje iskidamo na sitne komadiće, pa obilno poprskati mineralnom. Staviti drugu trećinu fila, pa postupak ponoviti. Kada se sastojci utroše, prekriti korama, koje su prelazile ivice pleha, isjeći na parčad i pouljiti.

SASTOJCI:
500 g kora za pitu
600 g sira
2 jajeta
2 čaše jogurta



1 čaša pavlake
1 čaša mineralne vode
po želji so

PRIPREMA:
Sjediniti sir, jaja, pavlaku, jogurt, pa posoliti po želji.



Pleh prekriti sa 2 kore, tako da prelaze rubove pleha. Zatim staviti trećinu fila. Zatim staviti 2 kore, koje iskidamo na sitne komadiće, pa obilno poprskati mineralnom. Staviti drugu trećinu fila, pa postupak ponoviti. Kada se sastojci utroše, prekriti korama, koje su prelazile ivice pleha, isjeći na parčad i pouljiti.
Peći na 200°C, dok ne porumeni.

0 komentari